הייתי רוצה לראות בארמניה אוניברסיטה כמו זו שלכם
Wednesday, January 29, 2020
הייתי רוצה לראות בארמניה אוניברסיטה כמו זו שלכםהטכניון
28 בינואר, 2020

נשיא ארמניה הגיע לישראל, בהזמנת נשיא המדינה ראובן ריבלין, לכבוד פורום השואה הבינלאומי לציון יום השנה ה-75 לשחרור מחנה ההשמדה אושוויץ-בירקנאו ויום הזיכרון הבינלאומי לקורבנות השואה. בביקורו בטכניון נלוו לנשיא נציגי משרד החוץ ובראשם שגריר ישראל בארמניה אלי בלוטסרובסקי. ... "הבינה המלאכותית תשנה את חיינו בכל היבט אפשרי – גנומיקה, בריאות, תעשייה, פוליטיקה, תעסוקה ועוד. עלינו לזכור תמיד את הערכים האנושיים הבסיסיים שהם הדברים החשובים באמת: האהבה, הכבוד והיושר. אם נאבד אותם נישאר עם בינה מלאכותית, ללא בינה טבעית, וחיינו יהיו גיהנום."

בנוסף, נפגש הנשיא הארמני עם סטודנטים ועובדי טכניון [ועם ארם מובסיסיאן, מהנדס המרכז והמעבדה למערכות נבונות - CIS ו-ISL במדעי המחשב, יליד ארמניה, שאף יזם את המפגש עם עובדי הטכניון] שעלו מארמניה, אשר קיבלו אותו בהתרגשות רבה.

כתבה מלאה[בחזרה לאינדקס החדשות]