זוכי הצטיינות ע"ש ג'ייקובס-גוטווירט לשנת תשפ"ג
Sunday, December 25, 2022
 זוכי הצטיינות ע"ש גברכות לזוכים בהצטיינות ע"ש ג'ייקובס-גוטווירט לשנת תשפ"ג:

דניאלה בר לב, תלמידת תואר שלישי בהנחיית פרופ' טובי עציון ופרופ' איתן יעקבי, זוכת מלגת ג'ייקובס על מחקרה מערכות אחסון מבוססות DNA - איפיון מקיף של ערוץ ההסרה (Deletion Channel) ושגיאות ההסרה בערוצי אחסון ותקשורת, לצורך תיקון שגיאות ובניית אלגוריתמים לשחזור ואחזור מידע.

גל סלע, תלמידת תואר שלישי בהנחיית פרופ' ארז פטרנק, זוכת מלגת ג'ייקובס על מחקרה בתחום האלגוריתמים מקביליים ומבוזרים - נכונות, יעילות ושרידות של מערכות מקביליות ומבוזרות.

נעם בן-משה, תלמידת חואר שני בהנחיית ד"ר יואכים בהר, זוכת מלגת ג'ייקובס על מחקרה Deep Learning for Detecting Atrial Fibrillation Using the Raw ECG

סאג'י חשב, תלמיד תואר שני בהנחיית פרופ' מרק זילברשטיין, זוכה מלגת ג'ייקובס על מחקרו ברשתות ניתנות לתכנות.

אורי רוט, תלמיד תואר שלישי בהנחיית פרופ' יוסי גיל, זוכה תעודת הצטיינות ע"ש ג'ייקובס על מחקרו בשפות תכנות המתמקד בכוח החישוב של מערכות טיפוסים.

כל הכבוד לכולם![בחזרה לאינדקס החדשות]